Faceți senzație cu aceste rețete delicioase pentru picnic!
Plăcintă cu fructe
Echilibrul delicios dintre blatul fraged și umplutură fac din această plăcintă o favorită la orice ocazie.

225 g făină
110 g unt cuburi
80 g zahăr pudră
1 ou
1–2 linguri de apă rece
ou bătut
300 g cireșe fără sâmburi
225 g zmeură
225 g afine
150 g căpșuni tăiate
175 g zahăr pudră
40 g făină de porumb
2 linguri zeamă de lămâie
1) Amestecați făina, untul și zahărul într-un mixer. Adăugați oul și apa pentru a forma un aluat. Lăsați să crească timp de 30 de minute.
2) Întindeți aluatul într-o formă pentru plăcinte (și păstrați aluatul rămas). Înțepați aluatul și coaceți-l (cu hârtie de copt) la 180 °C, timp de 15 minute. Îndepărtați hârtia și coaceți timp de 5 minute. Scoateți-l de la cuptor și lăsați-l să se răcească.
3) Gătiți fructele într-o tigaie iCook™ timp de 10 minute. Adăugați zahărul, făina de porumb și zeama de lămâie. După îngroșare, întindeți compoziția pe aluat.
4) Acoperiți plăcinta cu un grilaj format din aluatul rămas. Ungeți cu oul bătut și coaceți timp de 20 de minute.
Setul de familie iCook vă ajută să creați preparate nutritive pentru picnicuri, folosind un proces de preparare cu umiditate redusă, pentru păstrarea nutrienților esențiali. Cele trei boluri de amestec sunt perfecte pentru transportarea produselor alimentare în aer liber.
Colac umplut
Un produs care merge perfect cu salatele de la picnic, acest colac conține ingrediente delicioase și este bogat în arome.

250 ml apă caldă
2 lingurițe de drojdie activă uscată
375 g făină albă pentru pâine
1,5 linguri ulei de măsline
1 linguriță de sare
6 felii de șuncă
390 g cașcaval ras
1 mână de busuioc
ou bătut
1) Amestecați apa și drojdia într-un bol de amestec iCook și așteptați 10 minute până face spumă. Adăugați făina, uleiul și sarea. Frământați aluatul până când devine omogen. Așezați-l într-un bol, acoperiți-l cu un prosop și lăsați-l într-un loc cald timp de 1 oră.
2) Întindeți aluatul în formă de dreptunghi de 45 x 30 cm. Așezați șunca, cașcavalul și busuiocul. Rulați capătul lung al aluatului peste umplutură și lipiți-l la capăt. Așeazați-l pe o tavă cu hârtie de copt.
3) Tăiați-l în 2 și lipiți ambele capete. Așezați-l în formă de colac și lipiți capetele. Așteptați 30 de minute.
4) Ungeți cu oul bătut și coaceți la 200°C timp de 30 de minute.
Piersici în aluat
Aceste piersici coapte în aluat pufos cu scorțișoară sunt extraordinar de dulci și suculente.

325 g făină
80 g zahăr pudră
175 g unt rece, cuburi
2 gălbenușuri
1–2 linguri de apă rece
6 piersici
2 bețe de scorțișoară, rupte în formă de codițe
1/2 lingurițe de scorțișoară măcinată
ou bătut
1) Amestecați făina, zahărul și untul într-un mixer. Adăugați ouăle și apa pentru a forma un aluat. Lăsați la crescut timp de 1 oră.
2) Tăiați șase cercuri din aluat, acoperiți piersicile și lipiți aluatul deasupra.
3) Tăiați restul aluatului în formă de frunze și lipiți-le pe piersici. Adăugați scorțișoara în formă de codițe.
4) Așezați-le pe o tavă. Ungeți cu ou bătut, presărați zahărul pudră și scorțișoara și coaceți la 160°C timp de 35 de minute.