O AFACERE DE SUCCES

Gustul României

Locuinţă & stil de viaţă

Îmbogățiți-vă meniul cu rețetele preferate ale întreprinzătorilor Amway din România

Întreprinzătorii Amway din România ne împărtășesc rețetele lor preferate și sfaturi de gătit cu iCookTM. Sunteți gata să vi se facă poftă? Începem...

Un vas plin de arome

România este cunoscută cu precădere pentru orașele sale medievale încântătoare, castelele fortificate și, desigur, legenda lui Dracula, însă aceasta reprezintă și căminul unei bucătării bogate. Influențate de o istorie îndelungată, marcată de interacțiuni culturale, preparatele românești împrumută câte ceva de la vecini, precum și de la întreaga lume, oferind un gust distinct.

Întreprinzătorii noștri Amway din România ne împărtășesc rețetele lor preferate și ne oferă sfaturi privind cel mai bun mod de preparare a mâncărurilor cu vasele de bucătărie iCook.

O felie de tradiție

Întreprinzătorii Amway la nivel de Safir, Maria și Ioan Prelipcean, din Horodnic de Jos, Suceava, România, ne împărtășesc rețeta unui preparat preferat de mult timp în familie: pâine pufoasă, facută pe plită cu Setul de lux iCook.

„Coacem această pâine cel puțin o dată pe săptămână, împreună cu alte rețete,” spun aceștia, adăugând că deși pâinea se face în mod normal la cuptor, ei preferă să folosească produsele iCook pentru a îmbunătăți rețeta clasică.

„Gustul pâinii preparate așa este foarte diferit și mult mai bun”, spun aceștia. „Pentru noi, această rețetă are cinci stele (pentru gust) și este perfectă pentru demonstrarea calităților produselor iCook.”

Pâine românească pe plită

Puteți descărca rețeta ca PDF pentru listare sau ca ePub pentru utilizare cu aplicația eBook preferată.

Adaptare exotică

Pentru întreprinzătorul Amway Cornel Robu, la nivel de Smarald în România și Perlă în Italia, care provine din orașul Brăila, România, preparatele simple sunt pe primul loc.

„În fața unui grup, o demonstrație lungă poate fi plictisitoare,” explică acesta. Din acest motiv, el preferă tocănița dulce-acrișoară de vițel, cu ciuperci pleurotus și tăiței de orez.

„După ce ai la îndemână toate ingredientele, durata de preparare este de doar 30 de minute,” spune acesta. „Iar în timpul preparării vorbim despre beneficiile vaselor de gătit iCook și folosim un proiector video pentru a afișa imagini.”

Rețetă de tocăniță dulce-acrișoară de vițel

Puteți descărca rețeta ca PDF pentru listare sau ca ePub pentru utilizare cu aplicația eBook preferată.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg