O AFACERE DE SUCCES

Rețete turcești de vară

Locuinţă & stil de viaţă

Trei rețete delicioase de la întreprinzători Amway din Turcia

Turcia este un loc fantastic pentru vacanța de vară. Climatul său mediteraneean și abundența de fructe și legume proaspete înseamnă rețete cu multe ingrediente minunate. Și ce mod mai bun de a prezenta Turcia decât prin aceste rețete delicioase create de localnicii care le cunosc cel mai bine?

Trei dintre IPA Amway din Turcia își împărtășesc rețetele favorite și sfaturile de pregătire a acestora cu iCook™. Cu siguranță vor fi pe gustul dvs.!

Rulo Börek: plăcintă turcească

Când Seval Karatay din Istanbul, Turcia, gătește orice mâncare, ea folosește tigaia non-adezivă iCook de 30 de cm. Una dintre rețetele ei preferate este plăcinta turcească cunoscută drept Rulo Börek. Deși este făcut în cuptor în mod tradițional, Seval spune că este mult mai ușor și mai economic să gătești Börek în tigaia iCook. Și deoarece rețeta necesită mult de tocat, ea iubește să folosească setul de cuțite iCook de cinci piese.

Cât despre vară? Deoarece Börek are o gamă de posibile combinații de umplutură, poate fi adaptat la ingredientele de sezon. Să încercăm varianta de vară! După ce gustați, o să doriți să testați toate rețetele turcești!

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Tandir Kebab: tandoori de miel

Deși această rețetă are nevoie de mult timp de preparare (trei ore), este o recomandare excelentă pentru anotimpul de vară. Ayşe Alagöz, IPA Amway 12% din Istanbul, își prepară tandoori de miel sau Tandir Kebab în oala ei de înăbușit iCook de 8 L cu capac. Cât despre condimente, Ayşe ne spune că sunt mai multe ierburi și arome pe care le puteți folosi pentru a asezona carnea. Totuși, secretul ei este să folosească două speciale. „Folosesc o cantitate mică de cimbru uscat și chimion pentru rețeta mea”, spune ea.

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Künefe: un desert turcesc pe bază de brânză

Yasemin Uzunpostalcı folosește cu drag tigaia non-adezivă iCook de 30 de cm. IPA Amway la nivel de Platină Fondator și bucătăreasă pricepută din Konya, Turcia, ea folosește această tigaie pentru a prepara un desert cunoscut drept Künefe. Deși aluatul se gasește doar în magazine specializate, merită cu siguranță să îl căutați! Desertul pe bază de brânză cu origine din Orientul mijlociu a devenit un fel de mâncare populară în multe alte țări dintr-un singur motiv - este delicios! Yasemin ne mai spune: „Dacă nu vă place brânza, puteți folosi nuci.”

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Dar rețetele delicioase nu se termină aici! Mai avem aici și alte rețete turcești de vară pentru dvs.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg