O AFACERE DE SUCCES

Mai simplu ca niciodată să vă uimiţi oaspeţii

Locuinţa ta şi tehnologia

Tocmai la timp pentru sărbători, Amway lansează un nou produs: iCook Wok.

Varianta tradiţională a tigăii multistratificate iCook Wok este un vas de gătit cu baza rotunjită care a apărut în China în secolele X-XIII. Datorită formei sale neobişnuite, suprafaţa sa se încălzea uniform, iar alimentele se găteau mai repede. Aceste aspecte erau esenţiale pentru un popor cu resurse limitate de alimente şi combustibil.

Adaptat exigenţelor gătitului modern

Amway a pornit de la acest vas de gătit tradiţional şi l-a adaptat la necesităţile secolului al XXI-lea. Primul lucru pe care îl veţi observa la noul iCook™ Wok este faptul că, spre deosebire de vasul de gătit tradiţional cu bază rotunjită, acesta are baza plată. Realizată pentru bucătăriile moderne, baza plată poate fi utilizată pe plite de gătit electrice, pe gaz şi din ceramică. Cele şapte straturi de aluminiu şi oţel permit distribuirea uniformă a căldurii, astfel încât dumneavoastră veţi reduce timpul alocat gătitului şi consumul de energie. În plus, aceasta utilizează metoda de gătit VITALOK™ *, prin care alimentele îşi păstrează proprietăţile nutritive, culoarea şi aroma. iCook Wok poate fi utilizat pentru diverse metode de gătit, precum prăjire, fierbere sau preparare la aburi.

Accesorii cadou

iCook Wok vă este oferit împreună cu două accesorii: un Grătar pentru gătit la aburi (pentru a putea pregăti legume şi peşte) şi Etajul Lotus Blossom (pentru a păstra mâncarea preparată caldă în timp ce dumneavoastră gătiţi altceva.

Rulouri de vinete cu cremă de brânză şi mirodenii

Vă invităm să încercaţi o reţetă delicioasă, cu care să vă uimiţi prietenii.





Ingrediente

2 vinete medii

Ulei de măsline extravirgin AMWAY™ da Carapelli

100 g brânză Gouda rasă

150 g brânză de vaci

4 g usturoi, tăiat mărunt

40 g nuci, tăiate mărunt

40 g coriandru, busuioc sau pătrunjel, tăiat mărunt

3 g boia, sare şi piper după gust

  1. Spălaţi vinetele şi tăiaţi-le pe lungime în felii subţiri cu Cuţitul de bucătar iCook. Presăraţi sare şi lăsaţi-le să stea 5 minute pentru a elimina surplusul de apă. Spălaţi-le şi ştergeţi-le de apă.

  2. Puneţi ulei în tigaia iCook Wok. Prăjiţi feliile de vinete până când devin aurii. Luaţi-le de pe foc şi aşezaţi-le pe un prosop de hârtie pentru a absorbi uleiul în exces.

  3. Umplutură: amestecaţi brânza Gouda cu brânza de vaci într-un bol iCook şi adăugaţi usturoiul, mirodeniile şi nucile. Adăugaţi boia, şi completaţi cu sare şi piper după gust.

  4. Întindeţi umplutura obţinută cu o lingură pe feliile de vinete şi rulaţi feliile. Presăraţi mirodenii.

4 porţii


*Pentru a găti prin metoda VITALOK, trebuie aşezat capacul deasupra Tigăii iCook Wok.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg