O AFACERE DE SUCCES

Studiile confirmă efectele pozitive ale Omega 3

Vitamine şi suplimente alimentare

Amway susține o nouă cercetare privind beneficiile acizilor grași Omega 3 ca parte a dietei zilnice.

Acizii Omega 3 EPA și DHA de proveniență marină sunt studiați pentru potențialul lor de a reduce factorii de risc despre care s-a dovedit că influențează direct bolile cardiovasculare. Amway a făcut parte dintr-un consorțiu care susține o evaluare sistematică a 18 studii randomizate și controlate, care au testat existenţa unei relații între apariția cazurilor de boli cardiovasculare și consumul de Omega 3 EPA și DHA*.

Acizii grași Omega 3 sunt o clasă de acizi polinesaturați care se găsesc în principal în alimente de origine marină, precum peștele, în special somonul. Pentru vegetarieni, aceștia se găsesc în cantități mai mici în semințele de in, semințele de chia și uleiul de rapiță.

În industria suplimentelor alimentare au fost cercetate în mod extensiv două tipuri de acizi grași Omega 3, acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Mai exact, Omega 3 EPA și DHA se numără printre ingredientele alimentare care fac obiectul celor mai multe cercetări pentru înțelegerea beneficiilor specifice asupra sănătății consumatorilor.

Studiul prezentat recent* a confirmat faptul că o doză de 1 g de acizi Omega 3 EPA și DHA are efecte pozitive asupra reducerii factorilor de risc pentru boli cardiovasculare. Acest lucru confirmă importanța unei diete optime pentru menținerea sănătății.

Bolile cardiovasculare reprezintă un set de afecțiuni ale inimii și ale vaselor de sânge care conduc către aceasta. Printre ele se numără bolile coronariene și bolile cerebrovasculare. Studiul precedent a demonstrat că riscul de afecțiuni cardiovasculare este strâns legat de multe variabile, precum vârsta, genul, stilul de viață și materialul biologic.

NUTRILITE™ Omega-3 Complex oferă o sursă concentrată de acizi grași Omega 3, incluzând EPA și DHA. Acizii EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii.

*Shanahan, C., Economii ale costurilor de asistență medicală cu suplimentele alimentare Omega 3 în Uniunea Europeană, Frost & Sullivan, aprilie 2016

Articole asemănătoare

Rezultatele studiilor arată că mulți oameni au un deficit de vitamina D

Vitamine şi suplimente alimentare

Detalii

Calea spre succes în controlul greutăţii

Vitamine şi suplimente alimentare

Detalii

Un aport echilibrat

Vitamine şi suplimente alimentare

Detalii

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg