Porridge fierbinte cu pere şi nuci
Vitamine şi suplimente alimentare
Acest mic dejun delicios vă va umple de energie.
Acest mic dejun delicios vă va umple de energie.
Ingrediente
300 ml apă
40 g fulgi de ovăz
1 lingură NUTRILITE™ Proteine din plante
2 jumătăţi de pară din compot
4 nuci
1 linguriţă de scorţişoară măcinată
zahăr brun (opţional)
Instrucţiuni
Puneţi apa la fiert şi, când începe să fiarbă, adăugaţi fulgii de ovăz, o jumătate de linguriţă de scorţişoară şi NUTRILITE Proteine din plante. Amestecaţi bine şi lăsaţi să fiarbă timp de 1 minut. Turnaţi amestecul într-o ceaşcă şi lăsaţi-l să se aşeze. Adăugaţi apoi perele feliate, presăraţi nucile tocate şi restul de scorţişoară şi serviţi. Presăraţi zahăr brun şi decoraţi cu coajă de portocală rasă, dacă doriţi.
Număr de porţii: 1
Puteţi prepara reţeta folosind pere proaspete. Curăţaţi de coajă, scoateţi cotorul şi tăiaţi în patru o pară mică, puneţi-o în apă cât să o acopere, adăugaţi una sau două linguri de zahăr şi fierbeţi până devine moale. Siropul obţinut se poate folosi la prepararea porridge-ului.
Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.
Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.