Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES

Gulaș de sărbătoare cu găluște, salată de fetică și pere umplute cu dulceață de merișoare

Rețete

Timp de pregătire: 30 de minute; timp de gătire: 2,5 ore

Ingrediente pentru salata de fetică și pere umplute cu merișoare:

  1. 2 pere coapte mici

  2. 4 lingurițe dulceață de merișoare

  3. 200 g salată de fetică

  4. Pentru dressingul de salată: 1 lingură de muștar; 2 linguri de miere; 4 linguri de oțet balsamic; 6 linguri de ulei de măsline extra virgin

Metodă de preparare:


Pere umplute cu merișoare: Spălați perele, tăiați-le în jumătate și scoateți-le codițele și semințele (scobiți puțin). Puneți o linguriță de dulceață de merișoare în locul scobit.

Salată de fetică: Spălați și stoarceți salata. Amestecați cu ingredientele pentru dressing.

Ingrediente pentru găluște:

  1. 4 chifle mai uscate

  2. 2 ouă medii

  3. 200 ml lapte

  4. o jumătate de ceapă

  5. 30 g pătrunjel

  6. 2 linguri de unt

  7. sare și piper măcinat

  8. un praf de nucșoară

Metodă de preparare:

  1. Tocați mărunt ceapa și sotați-o puțin în unt. Adăugați lapte și lăsați la încălzit. Nu dați în clocot. Asezonați.

  2. Adăugați amestecul peste pâinea tăiată cuburi într-un bol. Puneți și pătrunjelul. Amestecați totul, apoi lăsați deoparte 10 minute.

  3. Adăugați ouăle și frământați bine cu mâna. Omogenizați într-un aluat tare. Cu mâinile umezi, faceți opt găluște cât o minge mică.

Ingrediente pentru gulașul de sărbătoare:

  1. 1 kg carne de vită

  2. 2 linguri ulei vegetal

  3. 1 ceapă

  4. 1 morcov

  5. 2 căței de usturoi

  6. 1 lingură de făină

  7. 1 bețișor de scorțișoară

  8. 7 cuișoare

  9. 1 anason stelat

  10. 3 boabe de ienupăr

  11. 1 frunză de dafin

  12. 1 rămurică de rozmarin

  13. 3 rămurele de cimbru

  14. 1 portocală bio

  15. 2 linguri de miere

  16. 150 ml vin roșu cu aromă fructată

  17. 150 ml supă de vită

  18. sare și piper

Metodă de preparare:

  1. Decojiți și tăiați mărunt ceapa și cățeii de usturoi. Decojiți și tăiați felii morcovul. Spălați portocala sub apă caldă, răzuiți coaja, stoarceți sucul. Puneți-le deoparte.

  2. Puneți scorțișoara, cuișoarele, frunza de dafin, anasonul stelat, boabele de ienupăr, rozmarinul, cimbrul și coaja de portocală într-un infuzor de ceai și închideți. Puteți să folosiți și o pungă de filtrare pentru ceai, pe care să o legați cu sfoară.

  3. Prăjiți treptat carnea de vită în iCook Wok la flacără mare, fără ulei. Apoi scoateți-o din vas.

  4. Puneți ulei în wok și prăjiți puțin ceapa, usturoiul și morcovul. Adăugați carnea și făina, lăsându-le puțin la înăbușit. Adăugați vinul, supa de vită și sucul de portocale. Adăugați ierburile și mirodeniile și asezonați după gust. Puneți capacul și lăsați pe foc 1 oră. În acest timp, puteți pregăti găluștele (vedeți mai sus).

  5. După o oră, ridicați cu grijă capacul, introduceți suportul pentru fiert la aburi și puneți găluștele pe el. Puneți capacul la loc și închideți cu VITALOK. Lăsați la înăbușit încă o oră.

  6. Ridicați cu grijă capacul și puneți în vas perele umplute cu merișoare. Puneți capacul la loc și mai lăsați la înăbușit 20 de minute.

Pentru a servi tot preparatul:

Împărțiți salata de fetică pe patru farfurii, amestecată cu dressingul, apoi puneți perele umplute cu merișoare peste salată. Puneți două găluște în fiecare farfurie, plus gulașul cu sos din belșug.

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg