Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© StockFood

Pui la cuptor cu plante aromatice

Rețete

Timp de pregătire și de gătire: 1 oră și 45 de minute

Ingrediente:

  1. 120 g unt nesărat, moale

  2. 1 mână de pătrunjel, tocat mare

  3. 1 mână mică de cimbru, rupt mare

  4. 1 mână mică de rozmarin, rupt mare

  5. 1 pui întreg, ~1,5 kg, cu interiorul înlăturat

  6. 2-3 morcovi mari, curățați și tăiați bastonașe

  7. 2-3 păstârnaci mari, curățați și tăiați în jumătăți

  8. 2 linguri ulei de măsline

  9. Sare și piper proaspăt măcinat

Metodă de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 °C (160° ventilator), gaz 4.

  2. Blenduiți untul cu pătrunjelul și aproximativ jumătate din cantitatea de cimbru și rozmarin în Blenderul iCook. Asezonați cu sare și piper.

  3. Desfaceți cu atenție pielea de pe partea superioară a puiului folosind degetele.

  4. Așezați ușor untul cu ierburi între pielea desfăcută și pieptul de pui. Așezați puiul pe un pat de morcovi, păstârnac și ierburile rămase, într-o tavă.

  5. Întindeți ulei de măsline pe exteriorul puiului. Asezonați cu sare și piper.

  6. Așezați într-o oală iCook de 4 litri și lăsați la cuptor timp de o oră și 20 de minute (sucurile trebuie să curgă liber când este înțepată cea mai groasă parte a pulpei).

  7. Scoateți de la cuptor. Acoperiți cu folie de aluminiu timp de 10 minute înainte de a servi.

Pui la cuptor cu plante aromatice (Descărcați ca PDF / ca ePub )

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg