Timp total de pregătire: 60 de minute
Timp total de gătit: 30 de minute
Echipament:
tigaie de sotare iCook de 4 litri – cu capac
Wok iCook
Cuțite
Răzătoare pentru legume
Ingrediente:
1 ceapă
1 ardei roșu
1 ardei galben
300 g ciuperci pleurotus
600 g mușchi de vițel
250 g de ananas feliat, la conservă
1 cățel de usturoi
30 g de ghimbir proaspăt
300 g tăiței de orez
100 ml ulei de măsline extra virgin
50 g de roșii, tocate
2 linguri de sos de soia
sucul de la 1 lămâie
Metodă de preparare:
Tăiați toate legumele și ciupercile felii, tăiați carnea în bucățele mici, tăiați ananasul cubulețe, păstrând sucul pentru sos și dați pe răzătoare usturoiul și ghimbirul.
Fierbeți tăițeii de orez în tigaia de sotare iCook – 4 litri, respectând instrucțiunile de pe ambalaj, apoi clătiți cu apă rece.
Încălziți uleiul în Wokul iCook, prăjiți carnea de vițel timp de 2 – 3 minute, apoi lăsați deoparte.
Prăjiți usturoiul și ghimbirul, apoi ciupercile și legumele. Adăugați ananasul și lăsați pe foc timp de 3 – 5 minute.
Adăugați roșiile tocate, sosul de soia și sucul de lămâie și amestecați. Adăugați un pic de suc de ananas dacă doriți un gust mai mult dulce decât acrișor.
Adăugați carnea și tăițeii peste legume, amestecați totul foarte bine și serviți pe farfurie.
Sfat întreprinzător Amway: Încercați rețeta acasă înainte de a o prezenta unui grup mai mare de oameni. „Veți fi surprinși să vedeți că este mult mai ușor după ce ați exersat înainte!” spune întreprinzătorul Amway Cornel Robu.
Puteți să descărcați această rețetă ca PDF / ca ePub pentru a o deschide pe ebook reader-ul dumneavoastră preferat și a o salva pe dispozitivul dumneavoastră portabil.