Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© Stockfood

Salată de fructe de mare și legume, cu dressing de soia picant

Rețete

Timp de pregătire: 35 de minute

Porții: 4

Ingrediente pentru salata de fructe de mare și legume:

  1. 50 ml ulei de măsline

  2. 100 g fasole verde curățată

  3. 1 vânătă tăiată cuburi

  4. 1 ardei roșu fără semințe și tăiat juliene

  5. 1 ardei galben fără semințe și tăiat juliene

  6. 1 lingură de arpagic tocat mărunt

  7. 1 lingură de frunze de pătrunjel tocate mărunt

  8. 200 g creveți decorticați și curățați

  9. 150 g inele de calamar spălate

  10. 125 g midii fierte

  11. 1/2 lămâie stoarsă

  12. sare și piper

Metodă de preparare:

  1. Umple cratița iCook de 3 litri cu apă și sare și lasă să dea în clocot. Fierbe fasolea verde timp de 1-2 minute, până devine fragedă. Strecoar-o și pune-o în apă cu gheață.

  2. Încălzește jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie mare iCook sau cratiță la foc mediu.

  3. Sotează creveții, inelele de calamar și vânăta timp de 3-4 minute, amestecând din când în când.

  4. Adaugă midiile fierte cu un minut înainte ca creveții și calamarii să fie pătrunși, pentru a le încălzi. Ia de pe foc și mută într-un bol de amestecat.

  5. Adaugă ardeii, fasolea verde și amestecă bine pentru a le combina. Toarnă pe deasupra un dressing făcut din uleiul de măsline rămas și zeama de lămâie și asezonează cu sare și piper după gust.

  6. Pune în boluri cu lingura și garnisește cu pătrunjelul și arpagicul tocat. Servește imediat, împreună cu dressingul de soia picant.

Notă: Ca alternativă, poți înlocui fructele de mare cu carne de pui. Dacă nu se mănâncă tot, pune ce a rămas într-un bol din oțel inoxidabil iCook. După ce toți s-au săturat, poți acoperi foarte ușor bolul folosind capacul corespunzător și păstra mâncarea pentru mai târziu.

Pentru a adăuga un gust special salatei, încearcă acest dressing de soia picant.

© StockFood

Ingrediente pentru dressing de soia picant:

  1. 6 linguri ulei de măsline

  2. 1 lingură de sos de soia

  3. 3 linguri de oțet din vin roșu

  4. 3-4 linguri zeamă de lămâie

  5. 1 ardei iute tocat (cu cât folosești mai mult, cu atât va fi mai picant!)

  6. 1/2 cățel de usturoi tocat mărunt

  7. 2 linguri de miere

  8. sare și piper

Metodă de preparare:

  1. Pune toate ingredientele într-un bol iCook.

  2. Amestecă ușor și asezonează cu sare și piper, dacă dorești.

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Articole asemănătoare

Calamari umpluți cu spanac, creveți, orez sălbatic și Wakame

Rețete

Detalii

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg