Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© Shutterstock

Tandoori de miel - cunoscut în mod tradițional ca Tandir Kebab

Rețete

Nivel de dificultate: Ușor

Echipament folosit: Oală pentru înăbușit cu capac 8 L iCook

Ingrediente: 3 kg pulpă de miel (fără oase, congelată), 400 g spată de miel (congelată), ½ lingură de sare, ½ lingură piper negru, o lingură de chimion, o lingură de cimbru uscat

Metodă de preparare:

  1. Puneți pulpa de miel congelată și spata direct în oală și puneți sare, piper negru, chimion și cimbru uscat. Închideți oala cu capacul și puneți-o pe aragaz la foc mic.

  2. Lăsați pentru 2,5 ore și nu deschideți capacul. Odată ce oala iCook este închisă perfect, carnea se va găti la abur în mod eficient.

  3. Luați de pe foc și masa dvs. Tandoori de miel este gata de servit!

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Articole asemănătoare

Gulaș de sărbătoare cu găluște, salată de fetică și pere umplute cu dulceață de merișoare

Rețete

Detalii

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg