Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© Shutterstock

Ciuperci umplute vegetariane

Rețete


Ingrediente:

  1. 40 ciuperci albe

  2. 1 ardei gras roșu

  3. 40 g ardei gras roșu călit, tăiat cubulețe

  4. 1/2 ceapă medie

  5. 3 tulpini de ceapă verde

  6. 1 lingură de oregano

  7. 6 linguri de pesmet

  8. 4 linguri de parmezan, răzuit

  9. 30 g pătrunjel proaspăt

  10. 2 linguri de ulei de măsline

  11. 1/2 lingură de sare după gust

  12. 1/4 lingură de piper (sferturi de boabe) după gust


Metodă de preparare:

  1. Curăță ciupercile și îndepărtează tulpinile.

  2. Taie jumătate din fiecare tulpină în bucăți foarte mici, aruncă cealaltă jumătate. Taie ceapa, ceapa verde, ardeiul gras roșu, ardeiul călit și pătrunjelul.

  3. Încălzește uleiul de măsline în tigaia non-adezivă iCook de 25 cm. Adaugă tulpinile de ciuperci, ardeiul roșu, ardeiul călit, ceapa și ceapa verde în tigaie și sotează-le. Gătește pentru 5 minute sau până ce ardeiul și ceapa sunt moi, apoi adaugă oregano și piper (sferturi de boabe).

  4. Șterge tigaia cu șervețele de hârtie, apoi pune pălăriile ciupercilor înăuntru și pune din plin umplutură în interiorul pălăriilor.

  5. Pune-le la foc mic, și acoperă-le cu capacul.

  6. Ține-le 15 minute sau până ce ciupercile se gătesc complet.

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg