Nivel: mediu
Produse iCook folosite: Oală de 4 litri cu capac, set de cuțite, bol
Ingrediente::
300 g de paste fusilli
10 roșii uscate
300 g piept de pui
6 ciuperci albe mari
3 căței de usturoi
200 ml smântână
sare și piper
3 pahare de apă eSpringTM
Preparare:
Cu ajutorul cuțitului Santoku iCook, tăiați pieptul de pui în fâșii mari, tocați mărunt usturoiul, iar ciupercile și roșiile uscate tăiați-le în jumătăți.
Încălziți oala și adăugați ulei de măsline. Prăjiți carnea de pui până se rumenește. Adăugați usturoiul și roșiile uscate, apoi amestecați. Adăugați ciupercile și amestecați.
Adăugați apă eSpring, asezonați și lăsați să dea în clocot, după care adăugați smântâna și continuați să amestecați. Adăugați paste fusilli italienești. Lăsați la fiert timp de 30 de minute, amestecând periodic până când observați că smântâna începe să se îngroașe.