Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© Istockphoto

Fusilli cu pui și roșii uscate

Rețete

Nivel: mediu
Produse iCook folosite: Oală de 4 litri cu capac, set de cuțite, bol

Ingrediente::

  1. 300 g de paste fusilli

  2. 10 roșii uscate

  3. 300 g piept de pui

  4. 6 ciuperci albe mari

  5. 3 căței de usturoi

  6. 200 ml smântână

  7. sare și piper

  8. 3 pahare de apă eSpringTM

Preparare:

  1. Cu ajutorul cuțitului Santoku iCook, tăiați pieptul de pui în fâșii mari, tocați mărunt usturoiul, iar ciupercile și roșiile uscate tăiați-le în jumătăți.

  2. Încălziți oala și adăugați ulei de măsline. Prăjiți carnea de pui până se rumenește. Adăugați usturoiul și roșiile uscate, apoi amestecați. Adăugați ciupercile și amestecați.

  3. Adăugați apă eSpring, asezonați și lăsați să dea în clocot, după care adăugați smântâna și continuați să amestecați. Adăugați paste fusilli italienești. Lăsați la fiert timp de 30 de minute, amestecând periodic până când observați că smântâna începe să se îngroașe.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg