Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© Stockfood

Costițe de miel, anghinare și sarmale

Rețete

Nivel: mediu
Produse iCook folosite: Setul de cuție iCook, Foarfecă multifuncțională, bol, oală de 8 litri cu capac

Ingrediente:

  1. 6 costițe de miel

  2. 6 felii de anghinare

  3. 300 g de carne tocată de vită

  4. 2 cepe

  5. 200 g orez

  6. 100 g de bulgur fin

  7. ½ de legătură de pătrunjel

  8. 200 g de foi de viță

  9. 1 roșie tocată

  10. 1 linguriță de chimen

  11. 1 linguriță de turmeric

  12. 1 linguriță de sos de roșii

  13. 110 ml ulei de măsline

  14. 2 căței de usturoi

  15. sare, piper negru

Preparare:

  1. Tocați carnea de vită, usturoiul și roșiile cu ajutorul Cuțitului iCook și tăiați pătrunjelul folosind Foarfeca multifuncțională.

  2. Amestecați-le în bol cu bulgur, orez și ulei de măsline, apoi asezonați și condimentați.

  3. Amestecați bine timp de 15 minute, apoi umpleți și rulați foile de viță.

  4. Puneți trei costițe de miel în oala iCook. Așezați anghinare deasupra, urmate de două straturi de foi de viță umplute, după care din nou costițe de miel și anghinare, urmate de alte două straturi de foi de viță umplute.

  5. Adăugați ulei de măsline și sos de roșii.

  6. Gătiți la foc mare, apoi lăsați să fiarbă la foc mic timp de 40 de minute.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg