Nivel: mediu
Produse iCook folosite: Setul de cuție iCook, Foarfecă multifuncțională, bol, oală de 8 litri cu capac
Ingrediente:
6 costițe de miel
6 felii de anghinare
300 g de carne tocată de vită
2 cepe
200 g orez
100 g de bulgur fin
½ de legătură de pătrunjel
200 g de foi de viță
1 roșie tocată
1 linguriță de chimen
1 linguriță de turmeric
1 linguriță de sos de roșii
110 ml ulei de măsline
2 căței de usturoi
sare, piper negru
Preparare:
Tocați carnea de vită, usturoiul și roșiile cu ajutorul Cuțitului iCook și tăiați pătrunjelul folosind Foarfeca multifuncțională.
Amestecați-le în bol cu bulgur, orez și ulei de măsline, apoi asezonați și condimentați.
Amestecați bine timp de 15 minute, apoi umpleți și rulați foile de viță.
Puneți trei costițe de miel în oala iCook. Așezați anghinare deasupra, urmate de două straturi de foi de viță umplute, după care din nou costițe de miel și anghinare, urmate de alte două straturi de foi de viță umplute.
Adăugați ulei de măsline și sos de roșii.
Gătiți la foc mare, apoi lăsați să fiarbă la foc mic timp de 40 de minute.