Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© StockFood

Salată de fasole pestriță cu rodie

Rețete

Nivel: ușor
Produse iCook folosite: Setul de cuțite iCook, oala de 4 litri cu capac

Ingrediente:

  1. 165 g de fasole pestriță (scursă)

  2. 3 mâini de salată

  3. ¼ varză roșie

  4. 3 linguri de sâmburi de rodie

  5. 2 linguri de nuci

  6. 2 linguri de oțet balsamic Modena

  7. 2 linguri de ulei de măsline

  8. sare

  9. lămâie

  10. scorțișoară

  11. chimen

Preparare:

  1. Gătiți fasolea în Oala iCook de 4 litri cu un pic de apă timp de 30 de minute, apoi mutați-o în bol.

  2. După ce se răcește fasolea, tocați frunzele de salată și varza roșie folosind cuțitele iCook. Amestecați-le cu fasolea. Adăugați rodia și nucile.

  3. Adăugați lămâie, ulei de măsline, oțet balsamic Modena, sare, scorțișoară și chimen, amestecați și asezonați după gust.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg