Nivel: ușor
Produse iCook folosite: Setul de cuțite iCook, oala de 4 litri cu capac
Ingrediente:
165 g de fasole pestriță (scursă)
3 mâini de salată
¼ varză roșie
3 linguri de sâmburi de rodie
2 linguri de nuci
2 linguri de oțet balsamic Modena
2 linguri de ulei de măsline
sare
lămâie
scorțișoară
chimen
Preparare:
Gătiți fasolea în Oala iCook de 4 litri cu un pic de apă timp de 30 de minute, apoi mutați-o în bol.
După ce se răcește fasolea, tocați frunzele de salată și varza roșie folosind cuțitele iCook. Amestecați-le cu fasolea. Adăugați rodia și nucile.
Adăugați lămâie, ulei de măsline, oțet balsamic Modena, sare, scorțișoară și chimen, amestecați și asezonați după gust.