Piersici în aluat
Rețete
Aceste piersici coapte în aluat pufos cu scorțișoară sunt extraordinar de dulci și suculente.
Aceste piersici coapte în aluat pufos cu scorțișoară sunt extraordinar de dulci și suculente.
Ingrediente:
325 g făină
80 g zahăr pudră
175 g unt rece, cuburi
2 gălbenușuri
1–2 linguri de apă rece
6 piersici
2 bețe de scorțișoară, rupte în formă de codițe
1/2 linguriță de scorțișoară măcinată
ou bătut
Metodă de preparare:
Amestecați făina, zahărul și untul într-un mixer. Adăugați ouăle și apa pentru a forma un aluat. Lăsați la crescut timp de 1 oră.
Tăiați șase cercuri din aluat, acoperiți piersicile cu ele și lipiți aluatul deasupra.
Tăiați restul aluatului în formă de frunze și lipiți-le pe piersici. Adăugați scorțișoara în formă de codițe.
Așezați-le pe o tavă. Ungeți cu ou bătut, presărați zahărul pudră și scorțișoara și coaceți la 160°C timp de 35 de minute.
Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.
Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.