Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© StockFood

Piersici în aluat

Rețete

Aceste piersici coapte în aluat pufos cu scorțișoară sunt extraordinar de dulci și suculente.

Ingrediente:

  1. 325 g făină

  2. 80 g zahăr pudră

  3. 175 g unt rece, cuburi

  4. 2 gălbenușuri

  5. 1–2 linguri de apă rece

  6. 6 piersici

  7. 2 bețe de scorțișoară, rupte în formă de codițe

  8. 1/2 linguriță de scorțișoară măcinată

  9. ou bătut

Metodă de preparare:

  1. Amestecați făina, zahărul și untul într-un mixer. Adăugați ouăle și apa pentru a forma un aluat. Lăsați la crescut timp de 1 oră.

  2. Tăiați șase cercuri din aluat, acoperiți piersicile cu ele și lipiți aluatul deasupra.

  3. Tăiați restul aluatului în formă de frunze și lipiți-le pe piersici. Adăugați scorțișoara în formă de codițe.

  4. Așezați-le pe o tavă. Ungeți cu ou bătut, presărați zahărul pudră și scorțișoara și coaceți la 160°C timp de 35 de minute.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg