Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES

Tiramisu cu ciocolată

Rețete

Tiramisu poate fi preparat și cu cacao, deoarece se combină elegant cu cafeaua, transformând această variantă a faimosului desert clasic într-un deliciu de neuitat.

Ingrediente:

  1. 24 de pișcoturi

  2. 200 ml de Cafea espresso AmwayTM

  3. 100 g de ciocolată neagră (70–80% cacao), tăiată

  4. 300 g de mascarpone

  5. 75 g de zahăr pudră

  6. O linguriță de vanilie

  7. Boabe de cafea zdrobite (opțional, pentru ornat)

Rețetă::

  1. Așezați jumătate din pișcoturi pe fundul unei tăvi pătrate de copt și stropiți-le bine cu espresso.

  2. Topiți ciocolata neagră într-o oală mică iCook la foc mediu. Lăsați-o să se răcească.

  3. Puneți într-un bol mascarpone, zahăr pudră și vanilie. Amestecați cu un mixer electric până când obțineți o consistență ușor moale, dar fermă. Adăugați ciocolata topită și amestecați din nou până când acestea se combină.

  4. Acoperiți pișcoturile din tavă cu jumătate din amestec. Așezați restul pișcoturilor desupra și stropiți din nou cu espresso.

  5. Adăugați amestecul rămas de mascarpone.

  6. Ornați, dacă doriți, cu boabe de cafea zdrobite. Păstrați la frigider timp de cel puțin șase ore înainte de servire.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg