Rulouri de vinete cu cremă de brânză şi mirodenii
Rețete
Vă invităm să încercaţi o reţetă delicioasă, cu care să vă uimiţi prietenii.
Vă invităm să încercaţi o reţetă delicioasă, cu care să vă uimiţi prietenii.
4 porţii
Ingrediente:
2 vinete medii
Ulei de măsline extravirgin AMWAY™ da Carapelli
100 g brânză Gouda rasă
150 g brânză de vaci
4 g usturoi, tăiat mărunt
40 g nuci, tăiate mărunt
40 g coriandru, busuioc sau pătrunjel, tăiat mărunt
3 g boia, sare şi piper după gust
Rețetă:
Spălaţi vinetele şi tăiaţi-le pe lungime în felii subţiri cu Cuţitul de bucătar iCook. Presăraţi sare şi lăsaţi-le să stea 5 minute pentru a elimina surplusul de apă. Spălaţi-le şi ştergeţi-le de apă.
Puneţi ulei în tigaia iCook Wok. Prăjiţi feliile de vinete până când devin aurii. Luaţi-le de pe foc şi aşezaţi-le pe un prosop de hârtie pentru a absorbi uleiul în exces.
Umplutură: amestecaţi brânza Gouda cu brânza de vaci într-un bol iCook şi adăugaţi usturoiul, mirodeniile şi nucile. Adăugaţi boia, şi completaţi cu sare şi piper după gust.
Întindeţi umplutura obţinută cu o lingură pe feliile de vinete şi rulaţi feliile. Presăraţi mirodenii.
Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.
Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.