Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© © StockFood

Vinete cu sos de iaurt - rețetă pakistaneză

Rețete

Ingrediente:

  1. Apă și 2 linguri de sare

  2. 500 g vinete tăiate în felii de 5 mm

  3. 150 ml de ulei de floarea soarelui sau ulei de măsline

  4. 1 ceapă mare, tăiată

  5. 2 căței de ustoroi zdrobiți

  6. 1 linguriță pudră de chimion

  7. 1 linguriță de pudră de ardei iute chili

  8. 1 linguriță de garam masala

  9. Sare după gust

  10. jumătate de linguriță de pudră de turmeric

  11. 1 linguriță de pudră de coriandru

  12. 1 linguriță de fulgi de ardei iute chili

  13. 15 frunze de curry

  14. 5 ardei iuți chili

  15. 1 linguriță de semințe de chimion

  16. 500 g de iaurt mai gras

  17. 120 ml de apă

  18. 1 legătură de coriandru proaspăt, tocat

Metodă de preparare:

  1. Dizolvă sarea în apa pusă în bolul de amestecare din oțel inxodabil iCook de 3 litri. Adaugă feliile de vinete și lasă-le în apă 15 minute. Scoate-le și usucă-le cu un prosop de hârtie.

  2. Încinge 40 ml de ulei în Tigaia senior pentru sotare iCook și prăjește feliile de vinete până ce devin galben-aurii.

  3. Încinge 100 ml de ulei într-un Wok din oțel inoxidabil sau într-o tigaie mare, apoi prăjește ceapa până devine galben-aurie. Adaugă usturoiul zdrobit, pudra de chimion, pudra de chili, fulgii de chili și amestecă timp de 2 minute.

  4. Adaugă apă, amestecă și adu la fierbere. Acoperă și mai lasă preparatul 2-3 minute pe foc. Dă focul mai tare și continuă să îl lași până ce se separă uleiul.

  5. Toarnă iaurt în bolul pentru amestecat de 2 litri și combină totul.

  6. Încinge uleiul rămas în tigaia Junior pentru sotare și adaugă semințele de chimion, ardeii iute chili și frunzele de curry și lasă-le pe foc 1-2 minute.

  7. Adaugă condimentele pregătite la iaurt și amestecă cu grijă.

  8. Pentru servire, adaugă sosul, vinetele și iaurtul în straturi. Decorează cu ardei chili zdrobiți și coriandru tăiat. Servește cu orez gătit la abur.

Articole asemănătoare

Kale festiv, cartofi dulci la cuptor și salată de păstârnac cu feta, nuci pecan și rodie

Rețete

Detalii

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg