Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES

Imam Bayaldy (vânătă umplută) cu curcan

Rețete

Timp total de preparare: 1 oră și 30 de minute / Porții: 4 / Valoare energetică per porție: 495 kcal

Echipament pentru gătit:

  1. tigaia non-aderentă de 30 de cm cu capac din sticlă tratată termic

  2. tigaia senior pentru sotare cu capac

  3. boluri pentru amestecare cu capac

Ingrediente:

  1. 4 vinete mici

  2. 100 g brânză Gouda

Ingrediente pentru umplutură:

  1. 450 g carne tocată de curcan

  2. 200 g de dovlecei

  3. 1 ceapă

  4. 1 morcov mic

  5. 3 (150 g) tulpini de țelină

  6. 1 vârf de semințe de chimion

  7. 1 cățel de usturoi

  8. 2 roșii

Informații nutriționale per porție:

  1. Proteine - 31,6 g

  2. Grăsimi - 29,1 g

  3. Carbohidrați - 26,6 g

  4. Valoare energetică - 494,7 kcal

  5. Colesterol - 258,7 mg

  6. Index glicemic - 85 (ridicat)

Metodă de preparare:

  1. Taie vinetele în jumătăți pe lungime, pune-le într-o tigaie, acoperă-le cu capacul și gătește-le la foc mic timp de 15-20 de minute. Când sunt gata, lasă-le puțin să se răcorească, scoate miezul și păstrează coaja. Vom umple coaja mai târziu.

  2. Toacă mărunt toate legumele. Toacă usturoiul.

  3. Sotează al dente toate legumele într-o tigaie senior pentru sotare. Apoi adaugă carnea tocată de curcan, amestecă bine și adaugă miezul vinetelor și semințele de chimen.

  4. Umple coaja de la vinete cu această umplutură, redându-le forma inițială. Aranjează vinetele umplute în tigaia senior pentru sotare sau în cealaltă tigaie. Presară-le cu brânza Gouda, toarnă 1 cm de apă pe fundul tigăii și adaugă carnea de curcan rămasă. Acoperă totul cu capacul și gătește prin etanșare umedă timp de 15 minute.

  5. Transferă vinetele gătite într-un bol de servire și toarnă lichidul de la gătire peste ele. Această rețetă este delicioasă și cu sosurile Tzatziki și Mazzoni.

Articole asemănătoare

Rulouri de pui cu legume la abur

Rețete

Detalii

Obrăjori de vițel în stil catalan

Rețete

Detalii

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg