Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES

Friptură de vită cu sos de legume

Rețete

Timp total de preparare: 15-20 de minute / Porții: 4 / Valoare energetică per porție: 506 kcal

Echipament pentru gătit:

  1. Tigaia non-aderentă de 30 cm cu capac din sticlă tratată termic

  2. 1 tigaie mare pentru sotare – de 1 sau 2 litri - cu capac

  3. Bol pentru amestecare cu capac

Ingrediente:

  1. 4 coaste de vită

  2. 3 ardei (verde, galben și roșu)

  3. 4 roșii medii

  4. 4 fire de coriandru

  5. 1 lingură ulei de măsline extra virgin

  6. 1 lingură de oțet din vin roșu

  7. 1/2 căpățână de salată Iceberg

  8. sare și piper

Informații nutriționale per porție:

  1. Proteine - 41,8 g

  2. Grăsimi - 32,3 g

  3. Carbohidrați - 12,1 g

  4. Valoare energetică - 506,4 kcal

  5. Colesterol - 238 mg

  6. Index glicemic - 25 (scăzut)

Metodă de preparare:

  1. Unge cu ulei coastele de vită, asezonează-le cu sare și lasă-le la marinat timp de 10 minute.

  2. Taie ardeii în bucăți mari și gătește-i într-o tigaie pentru sotare timp de 5-7 minute până devin ușor de decojit. Apoi răcorește-i sub apă rece, decojește-i, șterge-i cu un prosop de hârtie și toacă-i mărunt cu un cuțit.

  3. Crestează ușor fiecare roșie cu un cuțit, afundă-le în apă fiartă pentru 5-10 secunde, apoi curăță-le și toacă-le mărunt. Combină roșiile tocate cu ardeii tăiați, adaugă oțetul din vin, uleiul de măsline rămas, sarea, piperul și lasă-le puțin să se odihnească ca să prindă gust.

  4. Încinge tigaia. Tamponează carnea de vită cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta uleiul în exces și rumenește-o până devine aurie pe ambele părți. Acoperă apoi cu capacul și gătește la foc mic încă 5 minute.

  5. Când friptura este bine făcută, pune-o pe farfurie și servește-o împreună cu sosul de legume și foi de salată ca garnitură.

Articole asemănătoare

Kebab de miel pe batoane de scorțișoară, cu sos din iaurt natural

Rețete

Detalii

Obrăjori de vițel în stil catalan

Rețete

Detalii

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg