Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© Amway

Rulouri de pui cu legume la abur

Rețete

Timp total de preparare: 35 de minute / Porții: 4 / Valoare energetică per porție: 180 kcal

Echipament pentru gătit:

  1. Vas de gătit cu aburi de 4 litri sau vas de gătit Dutch Oven de 8 litri cu capac și grătar mai mare / sită pentru aburi

  2. Boluri pentru amestecare cu capac

  3. Tigaia non-aderentă de 20 cm cu capac din sticlă tratată termic

Ingrediente:

  1. 4 bucăți de piept de pui (fără piele) de 110 g fiecare

  2. 4 fire de pătrunjel

  3. 150 g de ciuperci pleurotus

  4. 1 ceapă

  5. 1 vârf de praf de curry

  6. sare și piper

Ingrediente pentru garnitură:

  1. 150 g de conopidă

  2. 150 g de broccoli

  3. 1 morcov

  4. 1 dovlecel

  5. 1 vârf de cimbru uscat

Informații nutriționale per porție:

  1. Proteine - 23,1 g

  2. Grăsimi - 4,7 g

  3. Carbohidrați - 11,3 g

  4. Valoare energetică - 180 kcal

  5. Colesterol - 44 mg

  6. Index glicemic - 85 (ridicat)

Metodă de preparare:

  1. Încinge tigaia, șterge-o cu un prosop de hârtie îmbibat în ulei, apoi sotează ciupercile pleurotus și ceapa tocată mărunt. Adaugă sare, piper și praf de curry, amestecă totul foarte bine, apoi lasă să se răcească și adaugă frunze de pătrunjel.

  2. Taie pieptul de pui pe lungime și întinde-l ca o foaie. Așază umplutura pe o margine și rulează restul de pui peste ea. Împachetează în folie de plastic ruloul format. Toarnă apă în vasul de gătit la aburi de 4 litri sau în oala Dutch Oven de 8 litri cu sită pentru aburi, adu apa la fierbere și pune rulourile de pui în sita pentru aburi timp de 15-20 de minute.

  3. Separă buchețelele de conopidă și broccoli, taie în bucăți mari dovlecelul și toacă morcovul în felii subțiri. Când sunt gata rulourile, ia-le din sita pentru gătit și pune legumele timp de 4-5 minute maximum.

  4. Scoate folia de plastic de pe rulouri, taie rulourile pe diagonală și servește-le cu legume ca garnitură. Carnea poate fi dată prin propriul suc rămas de la gătit.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg