Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES

Budincă de fructe de pădure

Rețete

Timp total de preparare: 50 de minute / Porții: 6 / Valoare energetică per porție: 183 kcal

Echipament pentru gătit:

  1. Vas de gătit cu aburi – 4 litri

  2. Boluri pentru amestecare cu capac

Ingrediente:

  1. 3 piersici (cele proaspete pot fi înlocuite cu unele conservate)

  2. 100 g căpșuni (proaspete sau înghețate)

  3. 100 g zmeură (proaspătă sau înghețată)

  4. 2 linguri de coniac sau brandy

  5. 4 ouă

  6. 2 linguri de apă sau sirop de piersici conservate

  7. 50 g zahăr

Informații nutriționale per porție:

  1. Proteine - 4,1 g

  2. Grăsimi - 2,8 g

  3. Carbohidrați - 17,1 g

  4. Valoare energetică - 182,2 kcal

  5. Colesterol - 152 mg

  6. Index glicemic - 95 (ridicat)

Metodă de preparare:

  1. Taie piersicile în felii medii și pune-le în bolul pentru amestecat. Adaugă o lingură de brandy și amestecă bine.

  2. Separă gălbenușurile ouălor de albușuri. Amestecă gălbenușurile cu zahărul, brandy-ul rămas și apa și toarnă-le în vasul cu aburi. Bate amestecul format timp de 3-5 minute. Într-un recipient separat, bate albușurile folosind un mixer.

  3. Combină albușurile cu amestecul de gălbenușuri. Astfel vom face crema.

  4. Umple bolurile de servire cu fructe de pădure și alte tipuri de fructe. Toarnă crema deasupra.

  5. Pune bolurile de servire în vasul cu aburi și acoperă cu capacul. Gătește în vasul cu aburi timp de 35 de minute.

Articole asemănătoare

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg