Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© Stockfood

Spaghetti alla puttanesca

Rețete

Spaghetti alla puttanesca este un fel de mâncare italienesc din Napoli. Ingredientele sale includ pastă de roșii, măsline, anșoa și, desigur, spaghetti.

Produse iCook folosite:

  1. Tocător de lemn

  2. Set de 5 cuţite

  3. Vas de gătit cu capac – capacitate 4 litri

  4. Oală de 1 l cu capac

  5. Oală de 3 l cu capac

  6. Vas pentru gătit la abur – capacitate 4 litri

  7. Bol de 3 l

Ingrediente:

  1. 0,5 l supă de pui

  2. Ulei de măsline

  3. 2 căței de usturoi, curățați și tocați fin

  4. 4 fileuri de anșoa, tăiate

  5. 8 roșii cherry, tăiate pe jumătate

  6. 10 măsline negre, fără sâmburi

  7. 20 g capere, scurse

  8. 600 g roșii pasate

  9. 180 g spaghetti

  10. Sare după gust

  11. O legătură mică de pătrunjel proaspăt, tocat

  12. 100 g de parmezan, proaspăt răzuit

Metodă:

  1. Folosind vasul de gătit de 4 L, adu apa sărată la fierbere. Apoi, pregătește supa instant în vasul de gătit de 1 L conform instrucțiunilor de pe pachet.

  2. Între timp, încălzește uleiul de măsline într-un vas de gătit de 3 L la foc mediu. Când s-a încins, adaugă usturoiul și ține-l 10-20 de secunde până își lasă aroma. Adaugă anșoa și roșiile, amestecă timp de un minut, apoi pune măslinele și caperele și amestecă-le timp de 20-30 de secunde. Adăugă roșiile pasate și lasă la foc mic preparatul încă 5 minute. Adaugă treptat supa, în timp ce sosul este încă la foc mic. Acest ultim pas ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute.

  3. Odată ce apa sărată fierbe, pune spaghetele în ea și lasă-le până se fac al dente, apoi scurge-le în vasul de gătit de 4 L - funcționează foarte bine ca strecurătoare - și păstrează jumătate din apa pastelor în bolul de 3 L.

  4. Adaugă spaghetele la sos și dacă e nevoie mai pune din apa de la paste. Servește cu mai mult sos pe deasupra și decorează cu pătrunjel.

Sugestie de servire opțională: parmezan proaspăt răzuit pe deasupra.

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg