Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© StockFood

Supă rece Gazpacho

Rețete

Gazpacho este o supă rece delicioasă spaniolă care provine din Andaluzia. Se prepară din legume proaspete crude și este un fel preferat mai ales în lunile fierbinți de vară.

Produse iCook folosite:

  1. Set de 5 cuţite

  2. Bol de amestecat din oțel inoxidabil

  3. o tigaie non-adezivă iCook™ de 25 de cm


Ingrediente:

  1. 1 kg de roșii

  2. 1 ardei gras verde, tocat mare

  3. 1 cățel de usturoi, zdrobit

  4. 200 ml ulei de măsline

  5. 50 ml oțet alb

  6. sare și piper

  7. Opțional: 10 g Proteine din plante NUTRILITE

  8. Opțional: Ciabatta, feliată

  9. Opțional: castravete și ardei gras roșu și galben, tocați


Metodă:

  1. Pune roșiile, ardeiul gras roșu și usturoiul într-un blender și amestecă timp de 5 minute sau până sunt complet pasate.

  2. Strecoară gazpacho în bolul de amestecat cu ajutorul unei site ca să îndepărtezi bucățile rămase mai mari.

  3. Toarnă gazpacho din nou în blender și adaugă uleiul, oțetul, sarea și Proteina din plante NUTRILITE dacă dorești. Amestecă din nou.

  4. Condimentează supa gazpacho după gust și adaugă puțină apă dacă dorești să fie mai fluidă. Poftă bună!


Garnituri suplimentare

Prăjiți ciabatta feliată folosind tigaia non-adezivă și savurați împreună cu supa gazpacho. Pentru mai multă culoare și prospețime, decorează supa gazpacho cu castravete și ardei gras roșu și galben tocat.

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg