Sorbet de mango cu mentă
Rețete
Acest sorbet este gata în câteva secunde. Este proaspăt, ușor de făcut și perfect pentru zilele călduroase.
Acest sorbet este gata în câteva secunde. Este proaspăt, ușor de făcut și perfect pentru zilele călduroase.
Produse iCook folosite:
Set de 5 cuţite
O cratiță de 1 L
Bol de amestecat din oțel inoxidabil cu capac
Ingrediente:
100 g zahăr
100 ml apă
3 mango coapte, decojite și tăiate în cubulețe
1 lime, stoarsă
Câteva frunze de mentă pentru decorat
Metodă:
Toarnă apa și zahărul în cratiță și încălzește-le la foc mare. Amestecă și adu la punctul de fierbere. Dă focul mic și lasă la înăbușit 2-3 minute sau până s-a dizolvat zahărul. Pune deoparte și lasă preparatul să se răcească complet.
Pune mango-ul, siropul rece de zahăr și siropul de lime în blender și amestecă-le până devin un piure fin.
Toarnă amestecul de mango în bolul de amestecat și pune la congelator timp de 4 ore. Amestecă puternic la fiecare 30 de minute.
Aranjează sorbetul în boluri. Ornează cu mentă și savurează!
Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.
Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.