Salată curcubeu
Rețete
O salată proaspătă, ușor picantă, care îți va înviora orice masă sau picnic - și care e și ușor de preparat!
O salată proaspătă, ușor picantă, care îți va înviora orice masă sau picnic - și care e și ușor de preparat!
Produse iCook folosite:
Set de 5 cuţite
Set de boluri de amestecat
Ingrediente:
250 g morcovi, decojiți și tăiați în bucățele de 1 cm
370 g de conopidă, separată în buchețele
285 g broccoli, separat în mici buchețele
225 g pere, fără cotor, tăiate în bucățele de 1 cm
250 g sfeclă roșie, decojită și tăiată în bucățele de 1 cm
100 g ulei de măsline
30 g oțet de mere
1 mango copt, decojit și feliat
Sucul de la 1 lime
1 ceapă eșalotă, decojită și felitată fin
1 lingură sare
1/2 lingură piper negru
30 g coriandru, tocat mărunt
Metodă de preparare:
Amestecă morcovii, conopida, broccoliul, para și sfecla roșie în bolul mare de amestecat.
Ca să faci sosul: pune uleiul de măsline, oțetul de mere, mango-ul, sucul de lime, ceapa eșalot, sarea, piperul și coriandrul într-un robot de bucătărie sau blender. Amestecă de 5-6 ori. (Dacă nu ai un robot de bucătărie sau blender, pasează feliile de mango în bolul de amestecare mediu până ajunge o pastă fină. Apoi pune celelalte ingrediente pe rând și omogenizează-le.)
Toarnă sosul peste legumele pregătite, amestecă bine și servește.
Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.
Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.