Batoane cu granola
Rețete
Batoanele cu granola, pline de nuci și super hrănitoare, reprezintă gustarea perfectă când ești în mișcare sau când organizezi un picnic de vară.
Batoanele cu granola, pline de nuci și super hrănitoare, reprezintă gustarea perfectă când ești în mișcare sau când organizezi un picnic de vară.
Produse iCook folosite:
Tigaie non-adeviză (25 cm)
Set de boluri de amestecat
Vas de gătit de 2 L
Ingrediente:
160 g nuci pecan, tocate
130 g fulgi de ovăz
80 g unt
175 g miere
1 lingură de scorțișoară
50 g fulgi de porumb
30 g cereale de orez expandat
100 g stafide sau sultane
Metodă:
Rumenește nucile pecan în tigaia non-adezivă până ce miros frumos și pune-le într-un bol mare de amestecat. În aceeași tigaie, rumenește fulgii de ovăz pentru 1-2 minute. Transferă-i în bolul de amestecat cu nucile pecan.
În vasul de gătit de 2 litri, încălzește untul, mierea și scorțișoara până se topește untul. Amestecă-le, apoi transferă-le în bolul cu nucile pecan și fulgii de ovăz. Adaugă fulgii de porumb, orezul expandat și stafidele sau sultanele. Folosește o lingură de lemn ca să amesteci totul.
Transferă amestecul pe o tavă cu hârtie de copt și apasă ușor ca să formezi un dreptunghi.
Lasă amestecul să se răcească la temperatura camerei până ce este tare, apoi taie-l în batoane.
Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.
Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.