Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© Amway

Batoane cu granola

Rețete

Batoanele cu granola, pline de nuci și super hrănitoare, reprezintă gustarea perfectă când ești în mișcare sau când organizezi un picnic de vară.

Produse iCook folosite:

  1. Tigaie non-adeviză (25 cm)

  2. Set de boluri de amestecat

  3. Vas de gătit de 2 L

Ingrediente:

  1. 160 g nuci pecan, tocate

  2. 130 g fulgi de ovăz

  3. 80 g unt

  4. 175 g miere

  5. 1 lingură de scorțișoară

  6. 50 g fulgi de porumb

  7. 30 g cereale de orez expandat

  8. 100 g stafide sau sultane

Metodă:

  1. Rumenește nucile pecan în tigaia non-adezivă până ce miros frumos și pune-le într-un bol mare de amestecat. În aceeași tigaie, rumenește fulgii de ovăz pentru 1-2 minute. Transferă-i în bolul de amestecat cu nucile pecan.

  2. În vasul de gătit de 2 litri, încălzește untul, mierea și scorțișoara până se topește untul. Amestecă-le, apoi transferă-le în bolul cu nucile pecan și fulgii de ovăz. Adaugă fulgii de porumb, orezul expandat și stafidele sau sultanele. Folosește o lingură de lemn ca să amesteci totul.

  3. Transferă amestecul pe o tavă cu hârtie de copt și apasă ușor ca să formezi un dreptunghi.

  4. Lasă amestecul să se răcească la temperatura camerei până ce este tare, apoi taie-l în batoane.

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg