Favorite (0) 0 Favorite

Lista de favorite este goală!

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

O AFACERE DE SUCCES
© StockFood

Supă de morcovi și ghimbir

Rețete

Această supă caldă este potrivită pentru vegani, vegetarieni și pentru toate persoanele care iubesc morcovii. Este plină de legume proaspete și conține un pic de ghimbir care îi oferă condimentarea perfectă.

Produse iCook folosite:

  1. Set de 5 cuţite

  2. Tocător

  3. Bol mare pentru amestecare

  4. tigaie de sotare iCook de 3 litri – cu capac

Ingrediente:

  1. 130g cartofi dulci, curățați de coajă și tocați mari

  2. 120 g de dovleac, curățat de coajă și tocat mare

  3. 6 morcovi, curățați de coajă și tocați mare

  4. Ulei de măsline

  5. 1 ceapă, decojită și tocată mare

  6. 2 căței de usturoi, zdrobiți

  7. 20 g turmeric proaspăt, mărunțit fin

  8. 30 g ghimbir, decojit și mărunțit fin

  9. sucul de la 1 lămâie

  10. 550 ml apă

  11. sare și piper

  12. Opțional: 1 lingură Pudră din fibre NUTRILITE

Metodă:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.

  2. Adaugă cartofii dulci, dovleacul și morcovii în bolul pentru amestecare și condimentează-le cu sare și piper, iar apoi stropește-le cu ulei de măsline. Amestecă-le bine până când toate legumele sunt acoperite cu ulei de măsline și condimente. Acum, pune-le într-o tavă și coace-le la cuptor timp de 20 de minute sau până sunt gata. Scoate-le din cuptor și pune-le deoparte.

  3. Între timp, încălzește ulei de măsline în tigaia pentru sotare la foc mediu. După ce s-a încins, adaugă ceapa și usturoiul și gătește-le timp de 5 minute sau până devin moi.

  4. Când au devenit moi, adaugă turmericul proaspăt, ghimbirul și legumele coapte. Amestecă bine și mai lasă pe foc încă 5 minute.

  5. Adaugă apa și sucul de lămâie și lasă la înăbușit încă 20-25 de minute. Amestecă din când în când.

  6. Când totul este moale, poți adăuga Pudra de fibre NUTRILITE și le poți împarți în mai multe porți. Lasă-le să se răcească, apoi pune-le la la frigider.

  7. Scoate fiecare porție când ești gata să o mănânci. Când este încă rece, folosește un blender și amestecă până la omogenizare.

  8. Încălzește supa pe aragaz sau cuptorul cu microunde și servește în boluri.

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg