Favorite (0) 0 Favorite

Lista de favorite este goală!

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

O AFACERE DE SUCCES
© Shutterstock

Pizza margarita cu ciuperci

Rețete

Deși rețeta de pizza cu ciuperci este una dintre preferatele noastre, poți să înlocuiești unele dintre ingrediente și să-ți creezi propria versiune conform gusturilor tale. Și mai ales, singurul de lucru de care ai nevoie este o tigaie non-adezivă iCook!

Produse iCook folosite:

  1. Bol pentru amestecare de 1 L

  2. Bol de 3 L

  3. Tocător de lemn

  4. Set de 5 cuţite

  5. Tigaie non-adezivă cu capac, 28 cm

Ingrediente

  1. 1 lingură de drojdie uscată

  2. 250 g de făină albă

  3. ½ linguriță zahăr pudră

  4. ½ linguriță de sare de mare fină

  5. 1 lingură de ulei cu măsline

  6. 180 de ml de apă călduță

  7. 150 de g de cașcaval răzuit

  8. 150 de g de brânză mozzarella proaspătă, ruptă mare

  9. 150 de g pastă de tomate

  10. 150 de g de ciuperci, feliate

  11. 250 de g de roșii cherry, tăiate în sferturi

  12. 2 crenguțe de busuioc proaspăt, tocat mare

  13. 5-10 ml de ulei de măsline

  14. Sare și piper, după gust

  15. Oțet balsamic, gros, după gust

Metodă:

  1. Amestecă drojdia, zahărul, uleiul și apa în bolul mic pentru amestecare. Pune-l deoparte într-un loc călduț timp de aproximativ două minute.

  2. Cerne făina și sarea într-un bol mare pentru amestecare și fă un cerc în mijloc. Adăugă preparatul cu drojdie și amestecă până se omogenizează. Acoperă tigaia cu capacul ei și las-o într-un loc călduț timp de 30-45 de minute sau până ce aluatul și-a dublat dimensiunile.

  3. Acum, plasează aluatul pe o suprafață cu făină. Frământă-l ca să scoți aerul și apoi întinde-l.

  4. Unge tigaia non-adezivă cu ulei de măsline. Dacă folosești tigaia non-adezivă iCook, nu vei avea nevoie de ulei. Pune aluatul întins pe suprafața tigăii și taie aluatul de pe margini cu un instrument de silicon.

  5. Coace aluatul la foc mediu timp de cinci minute, până ce partea inferioară începe să devină aurie. Apoi întoarce-l pe partea cealaltă și mai lasă-l cinci minute, până ce este gata.

  6. Distribuie pasta de roșii pe suprafața de pizza, apoi cașcavalul răzuit și ciupercile. Presară sare și piper, acoperă tigaia cu un capac și gătește încă 3-4 minute, până s-a topit cașcavalul.

  7. Cu o spatulă de silicon sau de lemn, ridică pizza și pune-o pe un tocător. Acoperă cu bucățile de mozzarella, roșiile și frunzele de busuioc. Stropește cu oțet balsamic.

Sfaturi:

Dublează cantitățile din rețeta pentru aluatul de pizza ca să poți păstra jumătate din aluatul deja făcut pentru altă dată. Înfășoară-l în folie și păstrează-l la congelator până când ai nevoie de el. Când nu ai atât de mult timp, poți să înlocuiești aluatul proaspăt cu aluat gata-preparat. Dacă ai resturi de la pizza, poți să le reîncălzești cu ușurință în tigaie la foc mic spre mediu. Dacă preferi aluatul de pizza să fie crocant, poți să-l pregătești la cuptor la 200°C. Dacă folosești tigaia non-adezivă iCook, nu este nevoie să transferi aluatul într-o tavă separată pentru copt.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg