Coş de cumpărături (0) 0 Coş de cumpărături

Nu există produse în coş.

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

Mergi la magazinul online
O AFACERE DE SUCCES
© Shutterstock

Curry de pui

Rețete

Acest curry reprezintă combinația perfectă între condimente și aromele de ghimbir și lămâie. Este ușor de preparat pentru cinele din timpul săptămânii, dar este și un fel de mâncare cu care poți să impresionezi oaspeții. Este potrivit pentru patru porții.

Produse iCook folosite:

  1. Tocător de lemn

  2. Set de 5 cuţite

  3. Bol pentru amestecare de 2 L

  4. Tigaie non-adezivă cu capac, 28 cm

  5. Tigaie Junior Sauté

Ingrediente:

  1. 800 g piept de pui, tăiat în bucățele

  2. 150 de g de pastă curry massam gata preparată

  3. 2 căței de usturoi, zdrobiți

  4. 1 bucățică de ghimbir, curățat de coajă și tocat mărunt

  5. 1 lingură de semințe de coriandru, zdrobite în mojar

  6. 2 morcovi, decojiți și tocați

  7. 1 lingură de zahăr de cocos

  8. Opțional: 3 ardei verzi proaspeți, făra semințe și tocați mare

  9. 400 ml de lapte de cocos

  10. 1 lingură de sos de pește

  11. 1 lingură de suc proaspăt stors

  12. Sare și piper după gust

  13. 1 cană de orez alb, clătit în apă

  14. 2 căni de apă

  15. 3 linguri de pătrunjel pentru decor

Metodă:

  1. Spală puiul, șterge-l și asezonează-l cu sare și piper în bolul pentru amestecare.

  2. Încălzește tigaia la foc mediu. Adaugă puiul și gătește-l 5 minute sau până devine auriu.

  3. Apoi, adaugă pasta de curry, usturoiul, ghimbirul, semințele de coriandru, morcovii, zahărul de cocos și opțional, ardeii în timp ce amesteci. Toarnă laptele de cocos, apoi acoperă timp de 5 minute.

  4. Ia capacul și lasă curry-ul să fiarbă la foc mic până ce se scade puțin sosul.

  5. Între timp, adaugă orezul și apa în tigaia Junior Sauté și adu apa la fiert. Dă focul mai încet și fierbe la foc mic până ce apa s-a evaporat complet.

  6. Îndepărtează curry-ul de pe foc, apoi adaugă sosul de pește și sucul de lămâie și amestecă.

  7. Servește cu orez în boluri și decorează opțional cu pătrunjelul proaspăt.

Sfat:

pentru și mai multă savoare, include semințele de la ardeii iuți opționali

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg