Favorite (0) 0 Favorite

Lista de favorite este goală!

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

O AFACERE DE SUCCES
© Shutterstock

Omletă cu ciuperci, mozzarella și creson

Rețete

Omleta aceasta este perfectă pentru micul-dejun sau brunch. Este plină de ingrediente delicioase, ușor de găsit, și pentru și mai multe fibre, poți adăuga și Pudră din fibre Nutrilite™ în amestecul pentru omletă înainte de a găti.

Produse iCook folosite:

  1. Tocător de lemn

  2. Set de 5 cuţite

  3. Bol pentru amestecare de 1 L

  4. Tigaie non-adezivă cu capac, 24 cm

Ingrediente:

  1. 200 de g de ciuperci champignon, tăiate felii

  2. 2 lingurițe de cimbru proaspăt

  3. 6 ouă medii, bătute

  4. Opțional: 100 de g de cașcaval Parmezan

  5. Opțional: Pudră din fibre Nutrilite

  6. 150 de g de biluțe de mozzarella, tăiate pe jumătate

  7. 30 de g de creson proaspăt, cu codițele tăiate

  8. 1 lingură de ulei de măsline

  9. 2 lingurițe de unt

  10. sare și piper după gust

  11. piper roșu măcinat

Metodă:

  1. Încălzește o lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu. Dacă folosești tigaia non-adezivă iCook, nu vei avea nevoie de ulei. După ce se încinge, adaugă ciupercile și rumenește-le până ce devin aurii pe ambele părți. Asezonează cu sare și piper și presară cimbru pe deasupra. Scoate ciupercile din tigaie și pune-le deoparte.

  2. Amestecă în bol sarea, Parmezanul răzuit opțional și Pudra din fibre Nutrilite cu ouăle bătute.

  3. Topește două lingurițe de unt în tigaie la foc mediu și adaugă jumătate din amestecul de ouă. Dacă folosești o tigaie non-adezivă iCook, nu vei avea nevoie de unt. Rotește ușor tigaia, ca întreaga suprafață să fie acoperită. După ce s-a copt stratul, pune jumătate din ciuperci și cinci dintre jumătățile de mozzarella pe o parte a omletei, apoi împăturește-o cu partea cealaltă. După aceea, ținând tigaia înclinată, lasă omleta să alunece pe farfurie.

  4. Fă la fel și cu a doua omletă.

  5. Decorează cu creson proaspăt și cele câteva ciuperci rămase. Asezonează cu sare și piper roșu măcinat după gust.

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg