Favorite (0) 0 Favorite

Lista de favorite este goală!

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

O AFACERE DE SUCCES

Shakshuka

Rețete

O opțiune ușoară și satisfăcătoare de mic dejun, shakshuka (sau shakshouka) înseamnă "amestec" în limba arabă și a existat în cultura mediteraneană de sute de ani. Bucură-te de acest fel de mâncare aromat la micul dejun sau în orice alt moment al zilei!

Produse iCook folosite:

  1. Tocător de lemn

  2. Set de 5 cuţite

  3. Tigaie non-adezivă iCook cu capac, 24 cm

Ingrediente:

  1. 3 g harissa

  2. 3 g chimen măcinat

  3. 3 g paprika afumată

  4. 5 ml pastă de tomate

  5. 3 căței de usturoi, tocați mărunt

  6. 1 lingură ulei de măsline

  7. 2 ardei (1 roșu și 1 galben), fără semințe, tăiați în bucăți mai mari

  8. 400 g roșii prunișoare, tăiate în patru

  9. 3 ouă mari ecologice

  10. ½ de avocado, tăiat și stropit cu suc de lămâie

  11. 15 g de pătrunjel, tocat

  12. Sare de mare după gust

  13. Pâine de secară prăjită

Metodă de preparare:

  1. Încălzește uleiul de măsline la foc mediu, apoi adaugă harissa, chimenul, paprika afumată, pasta de tomate, usturoiul, ardeiul gras și sarea. Sotează-le timp de 2 minute.

  2. Adaugă roșiile, lasă-le să fiarbă la foc mic timp de 10 minute până ce sosul s-a micșorat și s-a îngroșat, amestecând ocazional.

  3. Cu capătul unei linguri de lemn sau de silicon, trasează trei cercuri în sos și sparge ouăle în interiorul lor. Pune capacul pe tigaie și mai lasă-le pe foc 2-3 minute până ce albușurile s-au închegat, dar gălbenușurile sunt încă moi.

  4. După ce sunt gata, dă la o parte capacul, adaugă feliile de avocado și decorează cu pătrunjel proaspăt. Servește cu pâine de secară prăjită.

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg