Favorite (0) 0 Favorite

Lista de favorite este goală!

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

O AFACERE DE SUCCES
© iStockphoto

Bol de quinoa California

Rețete

Delicios și hrănitor - acest bol colorat este super ușor de realizat. Așadar dacă vă doriţi o masă sănătoasă și rapidă, nu veţi fi dezamăgit(ă).

Produse iCook folosite:

  1. Tocător de lemn

  2. Set de 5 cuţite

  3. Bol pentru amestecare de 2 L

Ingrediente:

  1. 1 ardei roșu, tăiat

  2. 3 linguri ulei de măsline, împărţit

  3. 1/4 lingură pudră de usturoi

  4. 250 g quinoa gătită

  5. 150 g porumb de la conservă, scurs

  6. 40 g ceapă roșie, tocată mărunt

  7. 1 avocado mediu, tăiat

  8. 6 -8 roșii cherry, tăiate pe jumătate

  9. 5 g coriandru (sau o combinaţie a ierburilor dvs. preferate), tocat mărunt

  10. 1/3 lingură suc de lime

  11. Sare și piper după gust

Metodă de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 220°C. Puneţi ardeiul roșu cu o lingură de ulei de măsline, presăraţi pudra de usturoi și condimentaţi cu sare și piper. Rumeniţi ardeiul roșu timp de 15 minute sau până ce este moale și puţin rumen. Luaţi de pe foc și lăsaţi să se răcească.

  2. Adăugaţi quinoa gătită, porumbul dulce și ceapa roșie tocată în bolul pentru amestecare.

  3. După ce ardeiul roșu s-a răcorit, puneţi-l în bol împreună cu roșiile cherry și avocado.

  4. Turnaţi pe deasupra uleiul de măsline rămas și sucul de lime și asezonaţi cu sare și piper după gust. Amestecaţi și savuraţi!

Descărcați această rețetă aici ca PDF / ca ePub

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg