Favorite (0) 0 Favorite

Lista de favorite este goală!

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

O AFACERE DE SUCCES
© Stockfood

Unt de migdale făcut în casă

Rețete

Folosiți această pastă delicioasă și nutritivă pe sandvișuri, cu fulgi de ovăz, când preparați supe și sosuri sau pentru a oferi deserturilor o textură și o aromă foarte plăcută.

Produse iCook folosite:

  1. tigaie non-adezivă cu capac, 28 cm

Ingrediente:

  1. 300 g migdale (sau alte nuci care vă plac)

  2. 1 lingură ulei din sâmburi de struguri sau de migdale

  3. Arome opționale: scorțișoară, cardamom, vanilie, zahăr de cocos, cacao crudă etc.

Metodă de preparare:

  1. Așază migdalele într-un singur strat într-o tigaie uscată și rumenește-le la foc mediu, amestecând frecvent, până ce devin maronii. Lasă-le să se răcească un pic.

  2. Pune migdalele într-un blender și amestecă-le timp de un minut până ce obții o făină de migdale nu foarte fină. Dă jos migdalele rămase pe pereții blenderului și lasă-le să se răcească timp de 10 minute.

  3. Amestecă în blender migdalele încă un minut până ce obții o făină de migdale fină. Lasă la răcit 10 minute.

  4. Repetă secvența de amestecare în blender și răcorire încă de 3-5 ori sau până ce obții o pastă de migdale cremoasă. Adaugă uleiul pe parcurs.

  5. Adaugă aromele dorite și mai amestecă o dată în blender pentru a te asigura că este omogen.

Descarcă această rețetă în format PDF / ePub

Articole asemănătoare

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg