Favorite (0) 0 Favorite

Lista de favorite este goală!

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

O AFACERE DE SUCCES
© Stocksy

Power Bowl

Rețete

Nu știi cum să începi un regim alimentar mai sănătos? Cu dovleac rumenit, varză roșie zemoasă și hummus, acest preparat este bogat în leguminoase nutritive, cereale și legume, dar și în culoare, textură și gust.

Produse iCook folosite:

  1. Bol mare pentru amestecare

  2. Tigaie non-adezivă de 24 cm

  3. Tigaie mare pentru sotare iCook de 3 litri – cu capac

  4. Cuțit de pește din Setul de cuțite iCook

Ingrediente (pentru două porții):

  1. 250g linte maro

  2. 125g quinoa

  3. 500g dovleac hokkaido tăiat cubulețe

  4. 250g tofu

  5. 250g varză roșie

  6. 250g spanac

  7. 125 ml oțet de mere

  8. 4 lingurițe hummus

  9. 1 lingură de suc de lămâie

  10. 2 linguri de apă (sau suficiente cât să subțieze sosul)

  11. 100 ml de ulei de măsline

  12. 4 linguri de sos de soia

  13. piper după gust

  14. Decor opțional: ridiche roșie feliată și vlăstari

Metodă de preparare:

  1. Clătește lintea și pune-o în tigaia de sotare. Acoperă lintea cu apă rece. Mai apoi, trebuie adusă la fierbere și lăsată la foc mic timp de 10-15 minute (sau până se pătrunde). Sfat: nu adăuga sare în apă pentru că astfel lintea devine mai tare și nu se pătrunde.

  2. Pune 1/2 cană de quinoa în altă tigaie și adaugă 1 cană de apă. Mai apoi, trebuie adusă la fierbere, apoi stins focul și acoperită cu un capac etanș, până ce este absorbită toată apa.

  3. Spală dovleacul hokkaido, taie-l în jumătate și îndepărtează semințele. Taie dovleacul în cuburi de 3 cm. Pune-l pe o foaie de copt, stropește-l cu ulei de măsline și condimentează cu sare și piper negru.

  4. Taie brânza tofu în cuburi de 3 cm. Adaugă un pic de ulei în tigaie și rumenește brânza tofu la foc mediu. Adaugă o lingură de sos de soia și condimentează cu piper.

  5. Îndepărtează brânza tofu și adaugă un pic de ulei și sotează spanacul. Condimentează cu o lingură de sos de soia și piper.

  6. Toacă fin varza roșie. Apoi, pune-o într-un bol și adaugă oțet de mere.

  7. Pentru sos amestecă hummusul, sucul de lămâie și apa.

  8. Aranjează lintea, quinoa, tofu și legumele într-un bol și adaugă mult sos. Opțional: decorează cu ridichi și vlăstari.

Descarcă această rețetă în format PDF / ePub

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg