Favorite (0) 0 Favorite

Lista de favorite este goală!

Îți mulțumim! Lista ta de cumpărături a fost transferată către magazinul online.

O AFACERE DE SUCCES
© StockFood / Bauer Syndication

Tocăniță de primăvară

Rețete

Dacă îți dorești un fel de mâncare în care să găsești gustul celor mai delicioase legume ale primăverii, îți propunem o rețetă perfectă, care adaugă mai multă prospețime la varianta de tocăniță clasică. Rețeta este potrivită pentru 4 persoane și este ușor de adaptat pentru varianta vegană.

Produse iCook folosite:

  1. Set de 5 cuțite

  2. Bol de 2 L (pentru a amesteca ingredientele_

  3. Vas de gătit cu capac – capacitate 4 L

Ingrediente (porții pentru 4):

  1. 200 g de sparanghel verde

  2. 2 căței de usturoi

  3. 4 cepe verzi

  4. 8 anghinare mici

  5. 400 g de mazăre

  6. 400 g de fasole bob

  7. 80 g de pancetta

  8. 400 ml de supă de pui

  9. 1 legătură de mentă

  10. 1 legătură de pătrunjel

  11. 1 lingură ulei de măsline

  12. opțional: suc de lămâie pentru servire

Metodă de preparare:

  1. Spală și toacă sparanghelul și, dacă este necesar, decojește treimea de la bază, apoi taie pe jumătate. Curăță și toacă usturoiul. Spală, curăță și toacă ceapa verde în bucăți de mărime medie.

  2. Taie tulpina anghinarelor. Apoi pune anghinarele în apă sărată, aflată la punctul de fierbere, timp de 8-10 minute și scurge-le. Îndepărtează frunzele exterioare până ce rămâne miezul. Scoate fibrele necomestibile cu o lingură.

  3. Opărește mazărea și fasolea bob în apă sărată, fierbinte, timp de 3-4 minute. Apoi scurge-le și lasă-le să se răcească.

  4. Încinge uleiul într-un vas de gătit și rumenește pancetta timp de 3-4 minute. Adaugă sparanghelul, usturoiul și ceapa verde și călește-le puțin. Adaugă anghinarele, mazărea, fasolea bob și usutroiul. Adaugă 400 ml de supă de pui și asezonează cu sare și piper. Lasă la înăbușit la foc mic timp de 10 minute. Dacă tocănița scade prea mult, mai adaugă apă fierbinte.

  5. Spală verdețurile, scutură-le de apă și înlătură frunzele. Toacă-le în bucăți de mărime medie și adaugă-le la tocăniță împreună cu sucul de lămâie.

  6. SFAT: pentru versiunea vegană, nu adăuga pancetta și înlocuiește supa de pui cu supă de legume.

Articole asemănătoare

Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.

Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.

Înțeleg