Pesto cu roșii uscate
Rețete
Plin de arome umami, acest pesto este perfect pentru paste delicioase
Produse iCook folosite:
Vase de gătit din oțel inoxidabil
Set de 5 cuţite
Tocător
Ingrediente:
120 de g de roșii uscate
80 de g de nuci
80 de g de parmezan
70 de ml de ulei de măsline
20 de grame de pudră Nutrilite™ proteine din plante
Opțional: 1 cățel de usturoi și puțin suc de lămâie
Metodă de preparare:
Taie în bucăți mai mari roșiile uscate și în bucăți mai mici nucile.
Pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie și amestecă-le până devin o pastă de o consistență mai dură.
Servește imediat sau păstrează pesto-ul într-un borcan pentru mai târziu.
Sfat:
Dacă e pus la frigider, poate rezista timp de o săptămână. Pune-l într-un borcan și acoperă-l cu ulei de măsline.
Folosim module cookie pentru a vă oferi o experiență optimă pe site-ul nostru. Modulele cookie sunt fișiere stocate în navigatorul dumneavoastră și sunt folosite de majoritatea website-urilor pentru a facilita personalizarea experienței dumneavoastră online.
Continuând să utilizați website-ul nostru fără a modifica setările, sunteți de acord să utilizăm module cookie.