Pastă vegetală de linte și morcov
Rețete
Servește această pastă aromată și savuroasă împreună cu bastonașe de legume sau pe pâine prăjită. Plină de proteine și vitamine, această pastă este perfectă pentru o gustare sănătoasă sau ca aperitiv la o petrecere
Produse iCook folosite:
Vase de gătit din oțel inoxidabil
Set de 5 cuţite
Tocător
Ingrediente:
150 de grame de linte roșie
150 de grame de morcovi tăiați în bucățele
2 linguri de pastă miso
3 linguri de ulei de măsline
20 de grame de pudră Nutrilite™ proteine din plante
Opțional: 2 crenguțe de coriandru tocat
Metodă de preparare:
Pune morcovii și lintea într-o oală și acoperă-le cu apă. Fierbe-le până se înmoaie. Scurge apa.
Pune toate ingredientele (în afară de coriandru)într-un robot de bucătărie și mărunțește până obții o pastă.
Adaugă și coriandrul și pudra Nutrilite™ proteine din plante.
Asezonează după gust cu sare și piper.
Sfat:
Înainte de a pune la fiert lintea, treci cu mâna prin ea (cât e încă uscată). Pungile de linte conțin deseori pietre care pot strica robotul de bucătărie în timpul procesului de mărunțire.
Descărcați această rețetă aici ca
PDF
/ ca
ePub